Meer resultaten voor micro drone 2.0

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     micro drone 2.0
 
Micro Drone 2.0.
Kenmerken Micro Drone 2.0. VGA of HD camera optioneel. 300 mAh LiPo batterij. Maximaal 8 minuten vliegtijd. Bereik 120 meter Micro Drone 2.0. De Micro Drone 2.0 is verkrijgbaar met of zonder camera. De camera is een losse module die zelf aan de drone bevestigd dient te worden. Met twee schroefjes en een stekkertje naar de printplaat bevestig je de camera gemakkelijk aan de de kleine quadcopter. De camera filmt in een 720p resolutie en slaat fotos direct op de SD card in JPEG formaat op. Het mooie van de camera is is dat je vooraf de hoek kunt instellen.
Hubsan micro drone x4 V2 met LED H107L Parrot AR Drone 2.0 winkel.
De Micro drone Quadrocopter is een veel kleinere quadrocopter dan de Parrot ar drone 2.0. Hij heeft geen camera's wordt niet bestuurd met een IOS of Android device maar zijn prestaties zijn super. Hij vliegt zeer snel en kan zowel binnen als buiten goed gevlogen worden met de bijgeleverde 2.4Ghz zender. Met de Micro drone krijg je een 4-kanaals 24Ghz zender met LCD scherm. Op de zender zitten ook alle knoppen waarmee alles in te stellen is. Zo zit er een standaard mode op en de Expert mode.
Micro Drone 2.0.
Downloads voor Micro Drone 2.0. Er is geen handleiding toegevoegd van Micro Drone 2.0. Weet jij een shop waar deze drone wordt verkocht? Voeg de link naar de handleiding toe zodat het document kan worden gedeeld met andere gebruikers. Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen. Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones zoals DJI Phantom 3 Professional 3DR Solo Yuneec Typhoon H en vele andere drones.
Cameramodule voor Micro Drone 2.0 Ditverzinjeniet.nl.
Met iDeal Paypal creditcard of achteraf. We staan voor je klaar. Door onze klanten gekozen. Omschrijving Cameramodule voor Micro Drone 2.0. De Micro Drone 2.0 is van zichzelf al heel cool maar met deze cameramodule wordt vliegen met de drone helemaal leuk. Met de cameramodule voor Micro Drone 2.0 kan je filmen in HD-kwaliteit vanuit het vogelperspectief. Zo maak je de mooiste luchtopnames van je huis kinderen of vakanties. De cameramodule voor Micro Drone 2.0 wordt geleverd met een micro SD kaart van 2GB en een USB kaartlezer. Let op deze cameramodule bevat alleen de camera niet de Micro Drone 2.0 zelf. Deze kan je los bij ons bestellen.
Micro drone met Camera FPV Parrot AR Drone 2.0 winkel.
Micro Drone met Camera FPV H107D. van 19995 voor 14995. De nieuwste gadget is de Micro Drone en deze is er nu in een versie met een ingebouwde camera om zelfs hiermee mooie opnamen te maken. Deze camera gecombineerd met de fantastische vliegeigenschappen resulteert in een hele gave gadget.
Micro Drone 3.0.
Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem. Ook ondersteboven vliegen is mogelijk met de Micro Drone 3.0. Micro Drone 3.0 wordt geleverd inclusief een oplaadbare Quick Release batteries. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n XX minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.
Micro drone X4 with HD Camera Parrot AR Drone 2.0 winkel.
Micro Drone met Camera. De nieuwste gadget is de Micro Drone en deze is er nu in een versie met een ingebouwde HD camera om zelfs hiermee mooie opnamen te maken. Deze HD camera gecombineerd met de fantastische vliegeigenschappen resulteert in een hele gave gadget. Deze micro drone vliegt heel stabiel en super eenvoudig zodat eenieder hem gemakkelijk kan vliegen. Met de ingebouwde gyroscoop en de 4 krachtige motoren blijft de drone heel vlak waardoor er zeer eenvoudig door de huiskamers gevlogen kan worden.
hoogtezicht.nl.
MICRO DRONES Parrot AR Drone 2.0 winkel.
AR DRONE 2.0 ONDERDELEN. AR DRONE 2.0 BODY'S. AR DRONE 2.0 LED LIGHTS. AR DRONE 2.0 POWER EDITION. HUBSAN X4 H502 DESIRE. HUBSAN X4 BRUSHLESS FPV. HUBSAN X4 PLUS DRONES. Hubsan X4 Plus HD Camera.
Micro drone 2.0 Drones kopen BESLIST.nl Coolste design lage prijs.
Prijs hoog naar laag. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor micro drone 2.0. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Dit levert vaak meer resultaten op. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen. Micro Drone WL-Toys V646 9cm ass.kleur. Omschrijving Dit product wordt per stuk geleverd. Als er meerdere kleuren of modellen op de afbeelding zichtbaar zijn dan ontvangt u een willekeurige kleur of model. Hubsan X4 micro drone H107P.

Contacteer ons