Resultaten voor parrot mini

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     parrot mini
 
Parrot Minikit Slim handleiding.
Parrot is een week oud. Zonder enige reden is deze nu vastgelopen. Rode en groene lampjes branden. Is niet uit te schakelen. Gesteld op 22-11-2016 om 1132. Reageer op deze vraag Misbruik melden. vandaag Parrot mini kit gekocht. werkt goed tot nu is vastgelopen rode en groene lampje blijft branden en ik kan de kit ook niet uitzetten. Weet iemand een oplossing Gesteld op 5-10-2016 om 2353. Reageer op deze vraag Misbruik melden. mijn samung s7 mobiel werkt niet met de parrot minikit. Synchronisatie mislukt geeft de parrot aan. hoe los ik dit op? Gesteld op 8-9-2016 om 1250. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik ven de code vergeten waarmee je de parrot koppelt aan een IPhone. Hoe kan ik de code achterhalen? Gesteld op 5-8-2016 om 1712.
Coolblue Reviews over Parrot Minikit Carkitcenter.nl.
Deze parrot is zeer aan te bevelen als u op zoek bent naar een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke parrot zonder inbouw in uw auto. 4 / 5 sterren. Gerrit 13 februari 2012. De Parrot minikit is een mooi en handzaam apparaat voor in de auto of in huis/kantoor. Na ontvangst opgeladen en daarna de bleutooth. van mijn htc ingeschakeld. Parrot vond direct mijn htc en nam zonder probleem het adresboek over. Het geluid is prima zodat de beller goed te verstaan is. Ik heb hem constant in de auto hangen en bij instappen maakt hij direct contact met mijn htc zodat ik altijd bereikbaar ben. Bijkomend voordeel is dat er geen inbouw nodig is wat een hoop extra werk scheelt.
Parrot Minikit Carkitcenter.nl.
Voor 23.59 uur besteld morgen gratis bezorgd 5 ├ęchte winkels. Score 4 / 5 4 / 5 sterren. Bekijk het Tweedekans-product van 47. In winkelmandje Bestel nu. Ophalen in n van onze 5 Coolblue-winkels? Reserveer om direct op te halen. Reserveer om direct op te halen. Reserveer om direct op te halen. Reserveer om direct op te halen.
Parrot Minikit Bluetooth Carkit PDAshop.nl.
Parrot Minikit Bluetooth Carkit. Nooit meer leverbaar Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven. Dit product is inmiddels met pensioen. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe vergelijkbare modellen. Bekijk t assortiment en vind het product dat bij jou past. Bekijk alle carkits van Parrot. Hulp nodig bij het vinden wat je zoekt? Onze klantenservice is nu open. Stel je vraag via Facebook Stel je vraag via Twitter Stel je vraag via e-mail.
Handleiding Parrot MINIKIT Plus pagina 1 van 15 Nederlands.
Reageer op deze vraag Misbruik melden. surf naar Link daar vind je het antwoord Geantwoord op 25-11-2015 om 1445. Waardeer dit antwoord 6 Misbruik melden. De parrot mini geeft enkel instructies in het Frans. Hor kan ik de taal wijzigen? Gesteld op 31-10-2015 om 1141. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Heb t zelfde probleem ermee en wil je veranderen van taal krijg je error melding op site van hun Geantwoord op 11-11-2015 om 1944. Waardeer dit antwoord 6 Misbruik melden. zie antwoord van 25 11 en klik op de link Geantwoord op 25-11-2015 om 1448. Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden.
Parrot Minikit Minikit handsfree carkit? Bestel nu bij wehkamp.nl.
Reageer op deze review. Sorteer op Meest recent. Op 12 mei 2015 stelde johnknooren de vraag. is deze mini parrot compatibel met Doro Phone easy 508. In de auto van de zaak zit een Parrot MKi9200.Koppelen met de telefoon is geen probleem.Verbinding blijven houden echter wel.Maximaal 30 minuten verbinden waarbij de Parrot diverse keren de verbinding kwijt is maar weer hesteld.Na 3x hestellen moet de telefoon helemaal opnieuw instellen en dan werkt hij weer zoals boven omschreven. Ik hoop dat deze Minikit beter is. Hallo johnknoorren ja deze is compatibel. Antwoord gegeven op 18 mei 2015. Vind je dit antwoord nuttig?

Contacteer ons