Resultaten voor parrot mini drone camera

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     parrot mini drone camera
 
Droneshop.nl Parrot Mini Drones Rolling Spider ROOD.
Voeg toe aan productvergelijking. E-mail naar een vriend. Binnen en buiten vliegen. Voorzien van verwijderbare wielen. Besturing via smartphone of tablet. De Parrot Rolling Spider Mini Drone is een kleine drone die met de smartphone bestuurd wordt. Met de meegeleverde wielen is het mogelijk om met de Rolling Spider over de muren of het plafond te rijden. De ready-to-fly quadcopter vliegt stabiel door de 3-assige gyroscoop en de 3-assige versnellingsmeter. De drone stijgt en land automatisch door slechts één druk op de knop. Parrot Rolling Spider MiniDrone. Met de Parrot Rolling Spider vliegt u zowel in als outdoor. De drone is uitgerust met een 3-assige gyroscoop en een 3-assige versnellingsmeter.
Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis kopen? Dronekopenonline.
Camera van de Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis. De Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis beschikt over een 03 megapixel VGA camera. Deze camera is onder de mini drone bevestigd en gericht naar beneden waardoor je leuke selfies kan maken. Deze camera meet echter ook de snelheid van de Airborne Cargo Travis. Bij de Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis wordt een geheugenkaart van 1GB meegeleverd. Hierop worden de foto's die je maakt opgeslagen. Dit biedt ruimte voor enkele honderden foto's. Specificaties van de Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis. Aantal accu's geleverd 1. Fotocamera Ja 03 megapixel. Gewicht 54 gram incl.
Parrot Drone Kopen? drone-expert.nl Frank.
Daar vindt u actuele informatie over voorraad en prijzen en kunt u een bestelling plaatsen. Getoonde producten 1 12 van 12. Een drone van Parrot is standaard van topkwaliteit. Of je nu een beginnende gebruiker bent of al meer ervaring hebt de juiste drone zit er gegarandeerd bij. Alle Parrot drones zijn uitgerust met één of meer camera's. Zoek je een drone met camera waarmee je HD-opnames kunt maken? Of wil je liever een mini-drone om mee te spelen? Je vindt hier onder meer de populaire Parrot AR Drone 2.0.
Droneshop.nl Parrot Mambo Mini Drone.
Parrot Mini Drones Mambo. 1 drone met 2 accessoires om je skills te testen. Voeg toe aan productvergelijking. E-mail naar een vriend. Type Mini Drones Mambo Drone. 1 drone met 2 unieke accessoires. Inclusief 550mAh LiPo accu. Afmetingen 180 x 180 mm. Gewicht 63 gram excl. Geschikt voor smartphones met IOS 7 en hoger en Android 4.3 en hoger. Parrot Mambo is een mini-drone met twee accessoires voor het testen van uw skills. Parrot Mambo wordt geleverd met twee accessoires. Bevestig de meegelverde grijper aan de Parrot Mambo en gebruik uw fantasie.
Review Is deze schattige mini-drone het geld waard? Computer Idee.
Dat maakt de besturing ervan niet erg nauwkeurig maar misschien moet je dat ook niet verwachten voor zo'n klein apparaatje. Er zit één camera op de Parrot Rolling Spider en dat is die aan de onderkant. Je moet daar niet teveel van verwachten de camera schiet alleen foto's van een schamele 640 x 480 pixels. Dat betekent wel dat je er veel van kunt opslaan in het geheugen van de drone maar dat is ook gelijk het enige pluspunt. Omdat de besturing zo onnauwkeurig werkt is het erg moeilijk om een fatsoenlijke foto te maken.
PARROT MINI DRONE ROLLING SPIDER Drone sport.
Een tip die we je mee willen geven via deze recensie. We willen graag een van de kenmerken van de Parrot mini drone met camera benadrukken namelijk dat je het met stickers kunt personaliseren. Het lijkt misschien een gimmick toch zijn er veel de kinderen die dit zeer gaaf vinden. Opties om te personaliseren zijn bijvoorbeeld stickers van vampier tanden snorren en knarsende tanden. Er kunnen binnenkort meer sticker opties beschikbaar komen. Voor dit model kun je uit drie verschillende kleuren kiezen. De Parrot Rolling Spider is behoorlijk verslavend prettig en makkelijk te vliegen. Het biedt grote behendigheid en een geweldige bediening.
Drone Met Camera? drone-expert.nl Frank.
Daar vindt u actuele informatie over voorraad en prijzen en kunt u een bestelling plaatsen. Getoonde producten 1 25 van 25. HD-opnames met een drone met camera. Vliegen met een drone is op zichzelf al fantastisch. Met een drone met camera komt er een extra dimensie bij. Een quadcopter met camera biedt je de mogelijkheid eenvoudig luchtopnames te maken vaak zelfs in schitterende HD-kwaliteit. Je kunt hier een drone met camera kopen voor beginnende gebruikers maar ook voor semi-professioneel gebruik. Welk model je ook kiest je zult versteld staan.
Parrot Rolling Spider mini-drone kopen? drone-expert.nl Frank.
Je bestuurt de drone eenvoudig met de gratis app op je smartphone of tablet. De camera heeft een resolutie van 03 megapixel. Er wordt geen koffer bij de drone geleverd. Lees meer over dit product. Parrot Rolling Spider mini-drone. Behendige compacte drone met vlieg en kruipfunctie. Drone met geïntegreerde camera. Besturing via iOS Android of Windows Phone. Maximale communicatie-afstand 20 meter. Accuduur tot 8 minuten. 3-assige gyroscoop en versnellingsmeter. Wat zegt onze expert? De belangrijkste plus en minpunten op een rijtje. De plus en minpunten op een rijtje. Unieke drone omdat hij zowel over de grond en tegen muren kruipt als dat hij door de lucht vliegt. Je kunt de drone zowel binnen als buiten gebruiken.

Contacteer ons